szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A család kérése volt, hogy a hegedűművész zenéjére búcsúztassák a január 20-án elhunyt producert.

Nemcsak hollywoodi hírességek vettek részt Andy Vajna szerdai temetésén a Los Angeles-i Westwood Village temetőben. A Blikk azt írja, a szertartáson Mága Zoltán hegedűművész játszott.

A család kérése volt, hogy Mága zenéjével búcsúztassák a producert, aki Arnold Schwarzenegger beszéde után, majd a sírkertben, illetve a szertartás utáni fogadáson is játszott. Mága a Facebookon azt írta, hogy Andy Vajna „modern korunk példaképe lett, hiszen önerőből, a szegénységből érkezve, szinte a semmiből épített világraszóló karriert, és rengeteg tehetséget segített hozzá ahhoz, hogy ők maguk is a filmművészet örök csillagává válhassanak”. Mága hozzátette, hogy számára Vajna volt a hollywoodi álom megtestesítője és megvalósítója.

A szertartáson a családtagok mellett vett részt Arnold Schwarzenegger, Kurt Russel és Goldie Hawn is, és ott volt többek között Kamarás Iván színész, Leslie Mandoki zenész, Csupó Gábor rendező, Kálomista Gábor filmproducer és Gárdos Éva filmrendező is.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Meghalt a James Bond-filmek kaszkadőre

Meghalt a James Bond-filmek kaszkadőre

A Xiaomi mobiljából egy robotsárkány is legyártható – videó

A Xiaomi mobiljából egy robotsárkány is legyártható – videó

Radar360: Bident beiktatták, nekilátott rendet rakni Trump után

Radar360: Bident beiktatták, nekilátott rendet rakni Trump után