szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Once Upon A One More Time című musicalt először Chicagóban mutatják be idén ősszel, majd a darab a Broadway-n is debütálni fog. A készítők szerint a Birtney Spears-musical egy feminista fordulatot tartogat.

A musical nem Britney Spears életéről fog szólni, csupán az ő slágerei fognak elhangozni a darabban. A Once Upon A One More Time cím (amely, magyarra fordítva, a "hol volt, hol nem volt" mesekezdő formulából és Spears első, 1998-as slágerének a címéből áll össze) jól jelzi, hogy mi fog történni az előadásban: tündérmesékből ismerős karakterek fogják énekelni a popdíva dalait.

A feminista csavar a történetben az lesz, hogy Hófehérke, Hamupipőke és a többiek egy királyi könyvklubot alakítanak, és az időnként közbeavatkozó Jótündér Keresztanya fogja megkérdőjelezni azt, amit a hercegnők a hagyományos női szerepekről gondolnak.

A Britney Spears-musicalt először október 29-én mutatják majd be Chicagóban, majd az előadás november első felében a Broadway-n is debütálni fog.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Itt forgat Luke Evans, és videóban áradozik a gyönyörű Budapestről

Itt forgat Luke Evans, és videóban áradozik a gyönyörű Budapestről

Borzalmas bukás után mesterséges kómában van a kerékpáros holland bajnok

Borzalmas bukás után mesterséges kómában van a kerékpáros holland bajnok

Duma Aktuál: Hogyan tiltakozzunk szobordöntések helyett?

Duma Aktuál: Hogyan tiltakozzunk szobordöntések helyett?