szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Másoknak hat méter jut belőle, a Vajna-házban már nincs hangszer a cicáknak.

Hat méter magas zongoráról ad hírt az MTI, meglehetősen érzéketlen időzítéssel.

Az orgonákkal felérő méretű 470i Függőleges Nagy Hangversenyzongora Lettországban működik, alkotója David Klavins lett származású német hangszerkészítő. Klavins műhelye egyébként Magyarországon, Vácon található.

Mindezt az állami hírügynökség éppen akkor teszi közzé – alig félreérthető kárörömmel –, amikor Vajna Tímea, Andy Vajna özvegye könnyek között panaszolja el a TV2-nek, hogy a cicanappali melletti helyiségből kénytelen volt eladni néhai férje zongoráját "rossz anyagi helyzete" miatt. A Vajna-családnak csupán normál méretű, mintegy másfél méteres zongorára telt, hatméteres monstrumról nem is álmodhattak.

Az MTI-ben megbúvó ellenség valószínűleg további aljasságokra készül, gyaníthatóan nem hagyja válasz nélkül azt sem, hogy Tímea asszony februárban akart "gyereket beültetni". Szorongva várjuk a fotósorozatot a hatméteres gyerekülésről :(

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Drónokkal figyeltetnék a forgalmat, így gyorsan át lehetne kapcsolni a jelzőlámpákat

Drónokkal figyeltetnék a forgalmat, így gyorsan át lehetne kapcsolni a jelzőlámpákat

Kunhalmi Ágnest és Tóth Bertalant választotta társelnökévé az MSZP

Kunhalmi Ágnest és Tóth Bertalant választotta társelnökévé az MSZP

Börtönbe küldené az ügyészség a korrupcióval vádolt 18 rendőrt

Börtönbe küldené az ügyészség a korrupcióval vádolt 18 rendőrt