szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Megépülhet végre Mario háza, mindenki kedvenc vízvezeték-szerelője pedig megkeresheti Toad kincsét.

A Lego és a Nintendo áprilisban dobta piacra az interaktív, Super Mario karakterét megelevenítő készletét, amelynek most bemutatták a teljes választékát: egy sor új kiegészítő szettet, karakter- és szupererő-csomagokat. A rajongók így már megépíthetik Mario házát, megkereshetik a kincset, amit Toad rejtett el, és megküzdhetnek Koopa Troopával a védett erődben.

A dán kockagyártó és a japán videójátékos cég közös munkájának legkülönlegesebb darabja maga Mario, amely nem egy egyszerű Lego-figura. Három aprócska LCD-kijelzővel szerelték fel, amelyeken keresztül képes reagálni a mozgásra, a színekre és az úgynevezett akciókockákra, amelyek eldöntik, hogy mit is kell éppen csinálnia az adott pályán. Ráadásul virtuális másához hasonlóan gyűjti az érmeket és fogyasztja a gombákat.

A játékhoz, amelynek teljes választéka augusztus 1-jén jelenik meg, egy ingyenes alkalmazás is tartozik, amelynek segítségével a játékosok folyamatosan nyomon követhetik a pontszámuk alakulását. Emellett – nagyítható és forgatható digitális építési útmutatójával – arra is ösztönzi őket, hogy újabb és újabb pályákat találjanak ki. A Lego szerint az applikáció biztonságos fórumot is nyújt, ahol a gyerekek megoszthatják az ötleteiket a barátaikkal.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Így kapta a nevét a Nike egyik legendás cipője

Így kapta a nevét a Nike egyik legendás cipője

Debrecenben is lesznek 500 fősnél nagyobb koncertek

Debrecenben is lesznek 500 fősnél nagyobb koncertek

Agyvérzést kapott a UB40 énekese

Agyvérzést kapott a UB40 énekese