szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Nagy Ervin csak a társulati tagságát szakítja meg, szerepeit megtartja a színházban.

Távozik a Katona József Színház társulatából Mészáros Blanka, Nagy Ervin és Dér Zsolt – ezt Máté Gábor, a színház főigazgatója jelentette be az ATV Start Plusz című műsorában.

Mészáros Blanka a Radnóti Színházban folytatja a munkáját.

„Nagy Ervin megszakítja a társulati tagságát, de marad színészként, játssza a szerepeit. Ő egy modellt akar létrehozni, máshogy gondolkodik arról, hogy egy színésznek hány lábon kell állnia” – mondta Máté Gábor, aki hozzátette, hogy a színésszel már régóta beszélnek arról, hogy elhagyja a színházat.

Az igazgató a csatorna műsorában elmondta, hogy Dér Zsolt egyelőre felhagy a színészettel, viszont pár szerepet szintén eljátszik még.

Nemcsak színészek, hanem Nádor Lili is távozik a Katona József Színházból, a művészeti titkár több mint 20 évig dolgozott ott.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Time – Európa utolsó diktátora nem lehet nyugodt az elnökválasztás előtt

Time – Európa utolsó diktátora nem lehet nyugodt az elnökválasztás előtt

Nem volt telitalálatos a hatos lottón

Nem volt telitalálatos a hatos lottón

A szovjet éveket idézi Putyin Baltikum-politikája

A szovjet éveket idézi Putyin Baltikum-politikája