szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A filmmogul özvegye egy évet tervezett kint tölteni, hogy megkapja az amerikai állampolgárságot. De előbb visszajött.

Szerelme miatt megszakította egyéves amerikai tartózkodását Vajna Tímea, ami ahhoz szükséges, hogy az Egyesült Államok állampolgára legyen – írta a Bors.

A lap szerint a fiatal pár a hétvégén – barátaikkal együtt – a Nobu étteremben vacsorázott, ami sokakat meglepett, az özvegy ugyanis semmi jelét nem adta annak, hogy hazalátogat. Télen ráadásul úgy nyilatkozott: a rosszakarói miatt a tengerentúlon kíván új életet kezdeni.

"Most az a cél, hogy találjak Los Angelesben egy házat, mert az itteni otthonomból el kell költöznöm és egy évig Amerikában kell tartózkodnom ahhoz, hogy az állampolgárságot megkapjam" – mesélte még novemberben Vajna Tímea, aki februárban költözött ki Los Angelesbe.

Többen úgy vélekednek, hogy a filmmogul özvegye már hetek óta itthon lehet, hiszen a beutazást követően 14 napos karanténba kell vonulni minden magyar állampolgárnak, ha a koronavírus által súlyosan sújtott Amerikából utazik be Magyarországra.

A Bors kereste az özvegyet, de nem reagált.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A NAV őrizetbe vett egy “közismert milliárdost”– videó

A NAV őrizetbe vett egy “közismert milliárdost”– videó

Három program, ami segít kikapcsolódni a karantén után

Három program, ami segít kikapcsolódni a karantén után

A Ferrari versenyzőjének elege van abból, hogy rasszistának nézik, amiért nem térdel

A Ferrari versenyzőjének elege van abból, hogy rasszistának nézik, amiért nem térdel