szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Jada Pinkett Smith akkor lépett félre, amikor éppen nem volt együtt a férjével.

Négy és fél évvel ezelőtt zsákutcába jutott Will Smith és felesége, Jada Pinkett Smith kapcsolata. Annyira megromlott a viszonyuk, hogy a nő meg is csalta a színészt August Alsina énekessel.

Ezt a feleség a saját műsorában, a Red Table Talk adásában, élőben vallotta be férjének, írja a BBC.

Jada Pinkett Smith később elárulta, hogy egy szünet után otthagyta Alsinat és visszament Smith-hez, hogy megmentsék a házasságukat.

Az utóbbi napokban egyre többször röppent fel a hír, hogy a Will Smith-t megcsalta a felesége, Jada ezért akart tiszta vizet önteni a pohárba a műsorban. Azzal érvelt, hogy akkoriban éppen szakítottak és nem voltak együtt férjével.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Tényleg megérné kevesebbet dolgozni?

Tényleg megérné kevesebbet dolgozni?

Óriási természeti katasztrófát okozhat a Mauritiuson kiömlött olaj

Óriási természeti katasztrófát okozhat a Mauritiuson kiömlött olaj

Lövések dördültek a Fehér Háznál, Trumpot kivitték a sajtótájékoztatóról

Lövések dördültek a Fehér Háznál, Trumpot kivitték a sajtótájékoztatóról