szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A címzett nevét egy tévésorozatból vette a futár.

Az olasz hatóságok a Malpensa milánói repülőtéren figyeltek fel egy Kolumbiából érkezett minőségi kávészállítmányra, amelynek célállomásaként egy firenzei dohánybolt címét tüntették fel.

A kétkilogrammos kávécsomag átvizsgálásakor észrevették, hogy a szemek többségét kettévágták, majd kávészínű ragasztószalaggal ismét összeragasztották őket. Kiderült, több mint ötszáz apró szem belsejét kivájták és kokaint rejtettek el bennük.

A csomagon címzettként Santino D'Antonio volt feltüntetve, ami egy kitalált név egy gengszterekről szóló amerikai-kínai-olasz tévésorozatból.

A pénzügyőrség a csomagot hagyta kipostázni a firenzei Pontassieve egyik trafikjába, ahol egy kerékpárral érkező férfi vette át a küldeményt. Az 50 éves olasz, kábítószer-bűncselekményért már korábban elítélt férfit, őrizetbe vették.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!