szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Mondjuk, a szelfizést nem tanácsolják a szakemberek.

Alig két hónappal ezelőtt, Olaszországban egy szürreális medvejelenetet vett fel egy férfi: egy kisfiú látható rajta, akinek a nyomában egy termetes medve cammog, de hála a kisfiú higgadtságának, a medve végül magától elmegy.

Ha lehet, még idegfeszítőbb az a jelenet, amelyet a mexikói Nuevo Leónban, a Chipinque nemzeti parkban rögzítettek. Egy fekete medve közelített meg egy kiránduló társaságot. A fiatal lányok pontosan azt teszik, amit a szakemberek általában javasolnak: a hirtelen mozdulatokat kerülve, mozdulatlanul állva várják meg, amíg a medve végigszaglássza őket, majd a dolga végeztével távozik.

Azért nem volt minden tökéletes: a felvételen látszik, hogy amikor a medve felágaskodik, a mellette lévő lány szelfit nyom vele. A szakemberek ezt nem tanácsolják.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Marabu FékNyúz: A megoldás

Marabu FékNyúz: A megoldás

Már tárgyalnak a jövő évi minimálbérről és bérminimumról

Már tárgyalnak a jövő évi minimálbérről és bérminimumról

Koponyacsontból rekonstruálta egy ismeretlen elhunyt fiú arcát a rendőrség

Koponyacsontból rekonstruálta egy ismeretlen elhunyt fiú arcát a rendőrség