szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Saját kárán tanulta meg egy oroszlányi férfi, hogy nem a legjobb ötlet lopás után egy rendőrautó motorháztetőjén ugrálni.

Már az előkészítő ülésen elismerte a bűnösségét az a férfi, aki tavaly Oroszlányon megrongált egy rendőrautót – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség.

A vádirat szerint a férfit két rendőr akarta igazoltatni, hogy miért, az nem derült ki. A férfinak azonban ez nem tetszett, vitatkozni kezdett velük, becsmérelte őket – és ezen a ponton érdemes szó szerint idézni a vádhatóság közleményét:

A jelszó: nyomorult rendőrök! B*zi rendőrök! Nem csinálhattok velem semmit, ti büdös csicskák! Ezt követően a férfi felugrott a rendőrautó motorháztetőjére, ahonnan megpróbált felugrani a kocsi tetejére, de a rendőrök megakadályozták. A rendőrautóban cselekményével 203 000 Ft kárt okozott.”

Pechjére az is kiderült, hogy egy társával együtt korábban ellopott egy motorkerékpárt. A két ügyet egyesítették, és egy év öt hónap börtönre ítélték, valamint kötelezték arra, hogy térítse meg a rendőrautóban okozott kárt. Az ítélet jogerős.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Egész Magyarországot magas kockázatúvá minősítette Németország

Egész Magyarországot magas kockázatúvá minősítette Németország

Nem tudják az SZFE-s hallgatók, mi lesz a félévükkel

Nem tudják az SZFE-s hallgatók, mi lesz a félévükkel

Videón, ahogy felrobbantanak egy 340 méteres völgyhidat Németországban

Videón, ahogy felrobbantanak egy 340 méteres völgyhidat Németországban