szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A rendőrség fogta el azt a hat különösen elszánt embert, akik a felirat módosításával akartak valamit üzenni a világnak.

Hat embert vettek őrizetbe hétfőn, Los Angelesben a legendás Hollywood felirat környékén, azzal gyanúsítva őket, ők állnak a felirat módosítása mögött. A társaság némi ponyva segítségével ugyanis Hollyboobra, szabadfordításban “Hollycsöcs”, esetleg finomabban mondva “Hollymell”.

Az LAPD helyi idő szerint hétfő délután fogta el az öt férfiból és egy nőből álló csoportot, az akcióban rendőrhelikopter is részt vett – írja a Los Angeles Times.

Mivel rongálás nem történt, csak szabálysértési ügyről van szó, de a felirat magánterületen helyezkedik el, ezért járókelők nem mehetnének oda.

A hegyoldalt birtokló Hollywood Sign Trust elnöke, Mark Panatier elszomorítónak nevezte, hogy nem becsülik meg Los Angeles egyik fontos ikonját. “Ez egy olyan ikon, ami megerősíti Hollywood fontosságát” – mondta.

Nem ez az első hasonló akció: 2017-ben egy társaság Hollyweedre, vagyis “Hollyfűre” írta át.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
The Times: Tanulhatnának a majmoktól a korrupt politikusok

The Times: Tanulhatnának a majmoktól a korrupt politikusok

Több embert agyonlőtt egy fegyveres Wisconsinban

Több embert agyonlőtt egy fegyveres Wisconsinban

Elképzelhető, hogy nem újítja meg szerződését az Európai Bizottság az AstraZenecával

Elképzelhető, hogy nem újítja meg szerződését az Európai Bizottság az AstraZenecával