szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az Országos Mentőszolgálat szóvivőjét elkeserítik az oltásellenesek.

„Engem személy szerint elkeserítenek a kétkedő hangok, irracionális és veszélyes az, amit az oltásellenesek csinálnak. Hitkérdés lett, hogy ki melyik vakcinával szimpatizál, de ezeknek a megnyilvánulásoknak a legtöbb esetben semmi alapja. Pozitív, hogy ahogy telik az idő, nő a bizalom az oltások irányában, hisz látják, hogy akik megkapták, jól vannak” – mondta Győrfi Pál a Metropolnak adott interjúban.

Ő maga nagyon sok üzenetet kap, ezek legtöbbje ugyan pozitív, de akadnak durva negatív üzenetek is. Vannak, akik azt kérik számon rajta, miért nem visel maszkot futás közben, miközben sportoláshoz köztudottan nem kell. „De ez mind semmi ahhoz az internetezőhöz képest, aki tömeggyilkosnak nevezett, majd megkérdezte, „miért irtom ki a magyar népet”. Ja és még azt is hozzátette, hogy „sebaj, majd jól megbűnhődök mindezért. Igyekszem ezeket a helyzeteket derűsen kezelni. Ez mindig jó stratégia, még akkor is, ha sokszor nehéz optimistának maradni.”

Sem Győrfi, sem a szűk családja nem kapta el a vírust, és én most már nem is fogja, mivel januárban megkapta az oltást.

Úgy véli, százszázalékosan már nem tudunk visszatérni ahhoz az élethez, amit 2019-ben éltünk. „Nemcsak a világ, de mi is megváltoztunk, rájöttünk, hogy pénznél és a karriernél sokkal fontosabb a biztonság és az egészség. Ha ezt sikerül továbbvinnünk, akkor egy sokkal egészségtudatosabb jövő elé nézhetünk.”

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Brad Pitt saját ruhakollekcióval állt elő

Brad Pitt saját ruhakollekcióval állt elő

Jutalmat kaptak a rendőrök, akik lángoló kórteremből mentettek ki egy beteget

Jutalmat kaptak a rendőrök, akik lángoló kórteremből mentettek ki egy beteget

Pénzzel jutalmazzák azokat a közmunkásokat, akik gyorsan átlépnek a versenyszférába

Pénzzel jutalmazzák azokat a közmunkásokat, akik gyorsan átlépnek a versenyszférába