szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Videó is készült arról, ahogy felmászik a polcokra.

Sokkolta egy thaiföldi bolt vásárlóit, amint a minap egy közel két méteres szalagos varánusz sétált be az üzlet ajtaján. A varánusz – fajtája a komodói sárkány után a legnagyobb a gyíkok között – egy polc felé vette az irányt, amelynek aztán felmászott a legtetejére. Közben pedig mindent levert.

Videó is készülkt a történtekről. Ez először a Facebookra került fel, de csakhamar körbeszaladt a különböző közössségi oldalakon. Később már híroldalak is osztották, így Instagramon például az USA Today tette közzé:

Az Independent azt írja, egyébként meglehetősen gyakran találkozni Thaiföldön a hatalmas varánuszokkal. Ez a példány valószínűleg a kinti időjárás elől húzódhatott a boltba – ahol nemsokára már csak nevettek a felforduláson, amit okozott.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Vers mindenkinek: összegyűjtöttük, mely költők kaptak szobrot mostanában

Vers mindenkinek: összegyűjtöttük, mely költők kaptak szobrot mostanában

Elhunyt Erdei Árpád, az Alkotmánybíróság volt tagja

Elhunyt Erdei Árpád, az Alkotmánybíróság volt tagja

A Moszad kibertámadást követhetett el az iráni urándúsító ellen

A Moszad kibertámadást követhetett el az iráni urándúsító ellen