szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Több színház is csatlakozott az akcióhoz.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

Ingyen megnézhetnek számos online színházi előadást a kórházi dolgozók – közölte a JEGYx1.HU.

Az előadások május 12-től, az Ápolók Nemzetközi Napjától kezdve több napon át lesznek megtekinthetők a JEGYx1 streaming portálján. A szervezők ezzel szeretnék megköszönni az egészségügyi dolgozók munkáját.

Az elérhető előadások listáját május 1-én fogják nyilvánosságra hozni. A szervezők szerint a résztvevők listája folyamatosan bővül, eddig a Centrál Színház, a Magyar Állami Operaház, a Radnóti Színház, a Veres 1 Színház, a Webszínház (TRIP), a Szabad Színház, az ERŐMŰVHÁZ.TV és a Mostanaban.hu található a támogatók között, de folyamatban van az egyeztetés további csatlakozókkal is.
 
A közlemény szerint az előadások dolgozókhoz való eljuttatását a Független Egészségügyi Szakszervezet és a JEGYx1 közösen koordinálja.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!