szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Spongya Bob jégkrémet rendelt, rögtön 51 ládányit.

Kisebb csődbe vitte a családját egy 4 éves New York-i kisfíú. A Brooklynban élő Noah Bryant 2619 dollár értékben rendelt Spongya Bob jégkrémet, és a csomagot a nagynénje házához kérte. Ez összesen 51 láda, 918 jégkrémmel.

Az Amazon jelezte, hogy nem tekinti semmisnek a megrendelést és nem veszi vissza az árut, ami azt is jelenti, hogy a kisfiú anyjának hatalmas számlát kell kifizetnie, és mivel még szociális munkásnak tanul, ez nem kis teher számára.

A történet azonban mégis jól alakult. Egyrészt az Amazon jelezte, hogy kapcsolatban van a Bryant családdal, és a rendelés árát egy helyi jótékonysági szervezetnek ajánlja fel. Másrészt a család megsegítésére indított GoFundMe-oldalon már majdnem15 ezer dollár gyűlt össze. A család ezt Noah oktatására fordítja majd. A kisfiú autista. Az édesanyja meghatottan mondott köszönetet az adományokért.

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!