szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A 18 esztendős Shiva nem tudott távolságot tartanai a szüleitől, mert otthonuk egyetlen szobából áll.

Koronavírus-járvány
Van-e visszatérés a "normalitáshoz" az oltásoknak köszönhetően? Egyáltalán: mi az "új" normális? Utazunk? Nyaralunk? Bulizunk? Megyünk színházba és koncertre? Mennyire fenyegetőek a vírus különböző mutációi? Kell-e tartanunk negyedik, ötödik vagy sokadik hullámtól? Cikksorozatunkban megtalál mindent, ami a koronavírus-járványról tudnia kell.
Friss cikkek a témában

Miután pozitív mintát adott, egy fára költözött egy 18 esztendős indiai fiatal, hogy megvédje a családját a koronavírustól – számolt be róla a The Print nevű lap, melynek riportere fel is kereste a beteget.

Shiva azért döntött a fára költözés mellett, mert családjával egy olyan házban élnek, amely egyetlen szobából áll. Ez pedig az izoláció szempontjából nem előnyös.

A fiú bambuszból ágyat készített magának, és egy matracot is szerzett, melyeket aztán elhelyezett a fán. Amikor a The Print munkatársa meglátogatta, már 11 napja élt a magasban. Az ételt egyébként egy vödörben kapja, és egy kötél segítségével húzza fel magához.

Az indiai Telangában többeknek is gondot okoz a vírus miatti távolságtartás. Shivának azonban szerencséje volt, mert a riport megjelenése után egy karanténközponttá alakított hotelben biztosítottnak neki egy ágyat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!