szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A telekomos tévéelőfizetők búcsút inthetnek a National Geographicnak, a Viasat Historynak, és a FOX csatornának is.

DTV News oldal írt arról, hogy 2017. januárjától a Telekom IPTV és digitális kábeltévé csomagjaiból kikerülnek a Fox International Channels csatornái, vagyis a National Geographic és különböző változatai, a FOX, a Baby TV, az MTV Hits, a FilmBox Premium, a Viasat Nature/History, a Sky News és a D1TV. Ezek helyett az Andy Vajna-féle TV2-csoport csatornáit fogják kínálni, vagyis Spíler TV-t, a Chili TV-t, a Kiwi TV-t, a Humor+-t.

A Fox  Networks Group péntek este adott ki közleményt az ügyről, amelyben közölték, szomorúan értesültek róla, hogy a Magyar Telekom úgy döntött, hogy 2017. január 1-től nem viszi tovább a FOX Networks Group csatornáit, köztük például az egyedülálló, világszerte ismert és népszerű National Geographicot. Hozzáteszik, hogy a FOX egyébként a világ egyik legnépszerűbb szórakoztató csatornája, amely szinte közvetlenül az amerikai premiert követően mutat be olyan népszerű sorozatokat, mint a The Walking Dead.

Megnyutatásképp a cégcsoport csak annyit tudott hozzátenni a hírekhez, hogy a FOX Networks Group csatornái továbbra is elérhetőek szinte minden (másik) tévészolgáltatónál, így megtalálhatóak például a UPC, a DIGI és az Invitel kínálatában is.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Csak nyolc állami egyetem marad?

Csak nyolc állami egyetem marad?

Kormányhivatal: nincs gond azzal, hogy háromszorosára emelték a bérleti díjat az ócsai devizahiteles lakótelepen

Kormányhivatal: nincs gond azzal, hogy háromszorosára emelték a bérleti díjat az ócsai devizahiteles lakótelepen

Szeretettel a Vajdaságból: Hajmeresztő nyilatkozatok borzolják a kedélyeket a járványban

Szeretettel a Vajdaságból: Hajmeresztő nyilatkozatok borzolják a kedélyeket a járványban