szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az Eduline mutatja be, hogy mely karok vezetik a népszerűségi listát a 2019-es felvételin.

A Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Kara, a Budapesti Gazdasági Egyetem Pénzügyi és Számviteli Kara, a Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészettudományi Kara vezetik a népszerűségi listát a 2019-es felvételin az Eduline szerint.

A Corvinus Gazdálkodástudományi Karára 6906-an adták be jelentkezésüket e-felvételin keresztül, közülük 5842-en állami ösztöndíjas helyet szeretnének. A Budapesti Gazdasági Egyetem Pénzügyi és Számviteli Karára 6847-en, a Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészettudományi Karára 4930-an adták be a jelentkezést.

A negyedik helyen a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar áll 4911 jelentkezővel, ezután a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kara, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kara, a Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Kara és az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Kara következnek.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A felmelegedés újabb hatalmas gyomrost vitt be az Északi-sarkon

A felmelegedés újabb hatalmas gyomrost vitt be az Északi-sarkon

Herzog-gyűjtemény: úgy ment el a fő örökös, hogy nem teljesült élete álma

Herzog-gyűjtemény: úgy ment el a fő örökös, hogy nem teljesült élete álma

Tállai államtitkár nosztalgia- és ígéretmilliárdokkal kápráztatta a nyugdíjasokat

Tállai államtitkár nosztalgia- és ígéretmilliárdokkal kápráztatta a nyugdíjasokat