szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Brad Pitt új házat vásárolt magának Hollywood Hillen.

Brad Pitt új házat vásárolt magának Hollywood Hillen. A házért a színész forintban kifejezve 210 milliót fizetett az eredetileg majdnem duplájáért, 390 millió forintért meghirdetett ár helyett - írta a Daily Mail januárban.

Maga az ingatlan két háló- és két fürdőszobával, valamit egy bárral rendelkezik, különlegessége pedig az, hogy a ház egy komplett barlanggal egészül ki.

Belső kialakításában a sötét fa lambéria látványa dominál. Ehhez illeszkednek az egyedileg gyártott, beépített fa bútorok, a bár berendezése, és kiegészítők, így összességében a villa egy elegánsan visszafogott, férfias, múlt századi luxus vadászház képét idézi. Ezt erősíti a bálteremnek is beillő nappali faragott fagerendáival. A ház alatt megbúvó barlangot, mely egy bonyolult pincerendszert alkot, autentikus terméskő burkolat teszi rusztikussá.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!