szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

A hírből annyit lehetett tudni, hogy a szauna a földszinten van és három embert létrával mentettek ki a házból, ahol...

A hírből annyit lehetett tudni, hogy a szauna a földszinten van és három embert létrával mentettek ki a házból, ahol összesen nyolcan tartózkodtak. Gyurcsány Ferenc és felesége nem voltak otthon. Egy húsz év körüli fiatalembert füstmérgezéssel láttak el a helyszínen.

A tűzoltóság tájékoztatása szerint a tűz a földszinti szaunában keletkezett, amelyet az épületben tartózkodó fiatalok begyújtottak, hogy estére meleg legyen. Amikor a medencetérben kigyulladt és mintegy 25 négyzetméteren égni kezdett a szauna és a pihenőtér, már senki sem tartózkodott a helyiségben, így nem is sérült meg senki komolyabban. Gyurcsány Ferenc köszönetet mondott a tűzoltóknak, akik - mint hangsúlyozta - gyors és szakszerű munkát végeztek.

Feltéve, hogy a húsz év körüli fiatalember és baráti társasága mindannyian szaunáztak, a 3-8 személyes szauna valahogy így nézhetett ki szombat este:


 


 


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
ingatlanmenedzser.hu Ingatlan

A világ legszebb vécéi

1. Dolce & Gabbana Gold, Milánó, Olaszország Kylie Minogue, Gisele Bündchen és Paris Hilton.