szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Elképzelhető, hogy Uma Thurman amerikai színésznő ex-pasija vásárolja meg a New York egyik legnagyobb repülőterét.

Elképzelhető, hogy Uma Thurman amerikai színésznő ex-pasija vásárolja meg a New York egyik legnagyobb repülőterét. A John F. Kennedy repülőtéren több használaton kívüli és egy új terminál található. New York és New Jersey városvezetése idén év elején hirdette meg eladásra az 5-ös, régi terminál épületét. Az ajánlatban szakmai befektetőt keresnek, aki a terminálat szállodává alakítja át. 

André Balázs 1957-ben született Budapesten. Pszichológus végzettségű anyja és a Harvard Medical iskolában tanító apja a forradalom után hagyta el Magyarországot. André egyetemi tanulmányait New York-ban, majd a Columbia Egyetemen folytatta. Vagyonát apjával közös biotechnikai cégüknek köszönheti. a II. világháborút követően hagyták el Magyarországot. Az Esquire magazin szerint ő a világ ötödik legjobban öltözött férfija. 

A celebvállalkozó szállodái Miamitól New Yorkon át Los Angelesig mindenhol a városok ékei, különlegességei. Eddig többnyire már létező épületeket vett meg és "csomagolt újra", de újabban épít is. Hoteljei - a Standard szállodalánc darabjai - fogalomnak számítanak a szakmában: szuperelegánsak, egyszerűek, de mégis kényelmesek. Talán pont emiatt is választják ideiglenes lakhelyül a sztárok. Cége, az Andre Balazs Properties egyik tevékenysége hollywood-i sztárok ingatlanbefektetéseinek kezelése. André Balázs szállodalánca több mint 10 hotelből áll, többségük New Yorkban, Miamiban, Los Angelesben található (utóbbiban a szuperluxus Chateau Marmont, The Mercer és Sunset Beach szállodák).

(via Wall Street Journal/Fotók: WSJ)

Uma Thurman és Andre Balazs 2005-ben

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Most már biztos, hogy nem aszteroida, hanem egy 54 éves rakéta a Föld körül keringő titokzatos objektum

Most már biztos, hogy nem aszteroida, hanem egy 54 éves rakéta a Föld körül keringő titokzatos objektum

Álhírt terjesztett a koronavírusról, 705 ezer forintra büntették

Álhírt terjesztett a koronavírusról, 705 ezer forintra büntették

Kocsis Máté a HírTV-nek beszélt arról, hogy perben áll egy internetes oldallal

Kocsis Máté a HírTV-nek beszélt arról, hogy perben áll egy internetes oldallal