szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Tarlós István (Fidesz-KDNP) ezt a kezdeményezését a Budaörsi úti buszsáv megszüntetéséről tartott csütörtöki...

Tarlós István (Fidesz-KDNP) ezt a kezdeményezését a Budaörsi úti buszsáv megszüntetéséről tartott csütörtöki, rendkívüli sajtótájékoztatóján jelentette be. Mint mondta, nyilvánvaló műszaki hibát okoz az, hogy a buszsáv megnyitását is magában foglaló beruházás még nem készült el, és a buszsávot idő előtt helyezték forgalomba. A KRESZ módosításával egyidejűleg felülvizsgálják a beruházás műszaki tartalmát is.

Mint arról beszámoltunk, Tarlós Istvánt számos fideszes és nem fideszes autós bírálta, amiért gigadugókat okozott az M7-es kivezető szakaszán a Budaörsi úti buszsávjának lezárása.

Székesfehérvár polgármestere, Cser-Palkovics András után a budaörsi településvezető is nyílt levélben fordult csütörtökön Tarlós István főpolgármesterhez a Budaörsi út egysávossá szűkítése miatt. "Ha már segíteni nem tudsz, legalább ártsál. Ez a keserűen gúnyos mondás jutott eszünkbe, amikor szembesültünk a Budapesti Közlekedési Központ legújabb intézkedésével. A Budaörsi út egy kritikus szakaszán buszsávot hoztak létre, amely olyan, régen látott dugókat generált, ami megkeseríti az agglomerációban élők mindennapjait" - olvasható Wittinghoff Tamás polgármester levelében.

A honatya szerint a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület és a Budapesti Közlekedési Központ nyilatkozatai szemmel láthatóan igyekeznek szembeállítani a budapestieket és az agglomerációban élőket.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
ingatlanmenedzser.hu Ingatlan

Tarlós kiakadt Budapesten

Idén Stockholm lett a legzöldebb európai főváros. Ott már bőven ihatják a szökőkutak vizét és nyugodtan lehet halászni.