szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

A DTZ a Jones Lang LaSalle-al közös kizárólagos megbízás keretein belül dolgozik az AEW Europe ingatlan-befektetési...

A DTZ a Jones Lang LaSalle-al közös kizárólagos megbízás keretein belül dolgozik az AEW Europe ingatlan-befektetési alapokat kezelő társaság budapesti, 58 000 négyzetméteres portfóliójának bérbeadásán. Az EMKE, a MOM Park és a West End Business Center irodaházakban jelenleg összesen csaknem 16 000 négyzetméter ’A’ kategóriás irodaterület kiadó.

A változatos portfolióban szinte minden igényt kielégítő irodaterületek találhatók 100 négyzetmétertől akár 5 000 négyzetméterig. Mindhárom épület a főváros stratégiailag fontos helyszínein található: Az EMKE Irodaház a Blaha Lujza téren, a MOM Park a bel-budai Alkotás úton, a West End Business Center pedig a Váci úton, a WestEnd bevásárlóközponttal szemben helyezkedik el.

A minél sikeresebb további bérbeadás céljából az AEW Europe jelentős felújítási munkákat hajt végre mindhárom ingatlanon, amelyek főként a földszinti közös területeket és recepciós tereket érintik majd, magas színvonalú műszaki és esztétikai megoldásokkal modern belsőt kölcsönözve az épületeknek. Ezen felül a bérlők elégedettségének növelése, és a jobb piaci pozícionálás érdekében folyamatosan fejlesztésre kerülnek a házon belüli szolgáltatások is. 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az adventi forgalom miatt nem mehetnek vasárnap az utakra a kamionok

Az adventi forgalom miatt nem mehetnek vasárnap az utakra a kamionok

A korlátozásoknál nagyobb csapás lehet a cégeknek, ha a válság miatt elfogy a vásárlók pénze

A korlátozásoknál nagyobb csapás lehet a cégeknek, ha a válság miatt elfogy a vásárlók pénze

Ne kopaszd meg a bankod! – az MNB letiltott egy engedély nélküli alkuszcéget

Ne kopaszd meg a bankod! – az MNB letiltott egy engedély nélküli alkuszcéget