szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Felsőtárkány önkormányzata azzal a feltétellel adta a telket a beruházás számára, hogy egy 550 négyzetméteres...

Felsőtárkány önkormányzata azzal a feltétellel adta a telket a beruházás számára, hogy egy 550 négyzetméteres turisztikai központot határidőre megépített számára a beruházó Shiraz csoport, vállalva annak költségeit. A Faluházat az idén május elsején adták át.

A hotel beruházásának előkészítése 2008 szeptemberében kezdődött, az építkezés pedig tavaly augusztusban indult. A beruházáshoz 500 millió forint vissza nem térítendő támogatást kapott a beruházó. A finanszírozáshoz banki hitelt is igénybe vettek.

A fejlesztő tájékoztatása szerint a szállodát 90-100 szobásra  tervezték, de a megváltozott piaci környezet miatt végül 66 szobásra építették. A tervekben azonban szerepel, hogy további, mintegy 50 szobát alakítanak ki, és a wellnesst is bővítenék. A hotel konferencia kapacitása jelenleg 300 fő.

 

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
ingatlanmenedzser.hu Ingatlan

A Mátrában is lesz luxus hotel

A beruházó azt közölte lapunkkal, hogy elkezdődtek az egyeztetések a potenciális beszállítókkal, neveket azonban nem...