szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Már bontják  Dunaújvárosban a Központi Sporttelep kerítését.

Már bontják  Dunaújvárosban a Központi Sporttelep kerítését. A területet tavasszal értékesítették, feltehetően Aldi áruház lesz a helyén – írta a Dunaújvárosi Hírlap.

©

A lap szerint a tízezer négyzetméteres összterületű edzőpályákat az ingatlanértékesítéssel és –fejlesztéssel foglalkozó Androméda Kft. vásárolta meg, 96 millió forintért. Ám nem a saját céljaira, hanem az Aldinak. A bontás hírére sokan felháborodtak a városban, az ellenállás folyamatosan növekszik.

Az újság utal rá, hogy a februári közgyűlésen, amelyen megszavazták a terület értékesítését, elhangzott, hogy a bevételt a Vidám Park ifjúsági, sport- és kalandparkká fejlesztésére költik. Két sportpályát és egy-két teniszpályát építenek ott.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!