szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Túszmentési gyakorlatot végeznek Budapesten az I.

Túszmentési gyakorlatot végeznek Budapesten az I. kerületi metróállomás területén, több szervezet bevonásával - közölte a Terrorelhárítási Központ.

©

A TEK felhívja a környéken lakók és tartózkodók figyelmét, hogy csupán gyakorlat zajlik, nem történt valódi bűncselekmény. A gyakorlat célja, hogy a műveleti egységek egy éles, valódi helyzethez hasonló környezetben végezzék a felkészülést, illetve a társszervekkel való együttműködést.

©

Az akcióban a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei, a Budapesti Közlekedési Zrt., az Országos Mentőszolgálat, a Főpolgármesteri Hivatal, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a Fővárosi Tűzoltó Parancsnokság munkatársai vesznek részt. A gyakorlat nem érinti a metróközlekedést, üzemzárás után kerül rá sor, így nem okoz gondot a közlekedőknek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!