szerző:
MTI

A sokktól órákig hányt és az élete is veszélyben volt annak a cirkuszi krokodilnak, akire ráesett a cirkusz 120 kilós könyvelőnője.

Súlyosan megsérült egy cirkuszi krokodil, amelyre ráesett egy 120 kilós könyvelő Murmanszk térségében, de már túl van a veszélyen – közölte szerdán a cirkusz igazgatója. Fegya, a kétméteres krokodil kedden egy mikrobusz hátsó részében utazott Szeveromorszkba egy előadásra, amikor egy éles kanyarban rázuhant a mellette ülő termetes asszonyság, a cirkusz könyvelője.

A krokodil a sokktól három órán át hányt, az életéért is aggódtak, a 120 kilós nőt csak kisebb sérülések érték – jelentette a RIA Novosztyi orosz hírügynökség. A krokodil nem szenvedett belső sérüléseket, és "jól érzi magát" – mondta el később Vaszilij Kolosz, a murmanszki Szovjet Cirkusz igazgatója.

Fegya ennek ellenére kihagy néhány következő előadást, amelyre Moszkvába várják, ahol a televízióban fog fellépni – mondta el büszkén a cirkuszigazgató. A könyvelő dorgálásban részesült, amiért nem kapcsolta be a biztonsági övét.