Tetszett a cikk?

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) intézkedési tervet dolgozott ki szeptember 11-ével kapcsolatban, bár a testületnek és társszerveinek nincs semmilyen terrorfenyegetettséggel kapcsolatos információja.

A Ferihegyi repülőtéren szolgálatot teljesítő rendőrök létszámát megnöveljük, de ez semmilyen tekintetben nem korlátozza az utasforgalmat, közölte Garamvölgyi László, az ORFK kommunikációs főigazgatója. Az ezredes hozzátette: fokozottabb lesz a diplomáciai objektumok, kirendeltségek, nagykövetségek környékén a rendőri jelenlét, és sűrűbben járőröznek.
A főigazgató hangsúlyozta, hogy a rendőrségre bűncselekményekre utaló jelzés vagy információ nem érkezett, az intézkedéseket kizárólag óvatosságból vezették be, és lényegesen alacsonyabb szintűek, mint a korábbi években. Dobson Tibor ezredes, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője elmondta: a tűzoltóság nem készül a szolgálati állományt megerősíteni, és semmilyen rendkívüli intézkedést nem terveznek. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Meghalt Spencer Davis beatlegenda

Meghalt Spencer Davis beatlegenda

Rengeteg szervizben most ingyen lehet átnézetni az autókat

Rengeteg szervizben most ingyen lehet átnézetni az autókat

Vádat emeltek a halálos újpesti rendőrautó-baleset ügyében

Vádat emeltek a halálos újpesti rendőrautó-baleset ügyében