szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Betörtek az MSZP fonyódi kampányirodájába, és elvitték a számítógépeket, amelyeken a párt második fordulóra vonatkozó kampánystratégiáját tárolták.

Az MSZP fonyódi kampányirodájában a falra sprayjel felfestették, hogy "Hajrá, Fidesz", és az összes számítógépet elvitték - mondta Kollmann Gergely, az MSZP 4. számú választókörzetben induló egyéni képviselőjelöltje.

A rendőrség megkezdte a nyomozást, a helyszínen mintákat vettek. A kampányirodából hat számítógépet és egy értékes lapmonitort vittek el, a többi monitor, a nyomtatók, klaviatúrák és két mobiltelefon a helyszínen maradt. A számítógépeken tárolták a kampánystratégiát, az eseménynaptárt, az arculati elemeket, plakátterveket és a második fordulóra vonatkozó elképzeléseket. Egyenlőre sem a fonyódi rendőrkapitányság, sem a Somogy megyei Rendőr-főkapitányság ügyelete nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Fidesz-szerverről törtek be az MSZP-számítógépébe?

Hiller István szerint "alapos ok" van feltételezni, hogy február 3-án a Fidesz server.fidesz.hu azonosítójú számítógépes szerveréről hatoltak be az MSZP választási anyagaiba és vittek el onnan terveket, egyéni képviselőjelölti kreatív anyagok különböző változatait. Az MSZP elnöke sajtótájékoztatót tartott az esetről.

MTI Választás 2006

Die Welt: "piszkos" választási kampány dúl Magyarországon

Piszkos választási harc Magyarországon címmel közölt beszámolót szerdán a berlini Die Welt, míg az alcímekben a szerkesztők azt emelték ki, hogy néhány héttel a magyarországi választás előtt a pártok "heves háborúságban" állnak egymással, s fej-fej melletti a küzdelem.

Szlávik János arra tippel, még karácsony előtt tetőzhet a járvány

Szlávik János arra tippel, még karácsony előtt tetőzhet a járvány

Az apróért is lehajol a milliárdos: újabb trafikot szerzett

Az apróért is lehajol a milliárdos: újabb trafikot szerzett

Az oktatási ombudsman szerint jogsértő, hogy az SZFE hallgatóit a tanév felfüggesztésével fenyegetik

Az oktatási ombudsman szerint jogsértő, hogy az SZFE hallgatóit a tanév felfüggesztésével fenyegetik