szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A tulajdonos autójára dobott Molotov-koktéllal akarta megtorolni egy férfi, hogy ittassága miatt eltanácsolták az egyik pásztói szórakozóhelyről szombaton hajnalban – közölte a rendőrség.

Az autóban benne ült a tulajdonos és a barátnője, egyikük sem sérült meg – mondta a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Kaszás Ottó elmondta: egy pásztói szórakozóhelyről ittassága miatt tessékelték ki a férfit hajnali egy óra körül. A három óra tájban hazafelé tartó tulajdonos autóját a férfi az úton leintette, de mivel annyira részeg volt, hogy beszélni sem tudott, a tulajdonos továbbhajtott.

A férfi ekkor dobta az autóra a Molotov-koktélt, ami nem a járművet találta el, hanem egy ház falán csattanva égett. A férfi ellen a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntette miatt indított nyomozást a pásztói rendőrkapitányság – tette hozzá a szóvivő.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

"Molotovkoktél-gyárat" lepleztek le a VI. kerületben

Valóságos "Molotov-koktélgyár"-at rendezett be VI. kerületi lakásában egy 19 éves budapesti fiatalember, akit a rendőrség már őrizetbe vett. A röszkei határátkelőhelynél két, autójukban egy Kalasnyikovot és lőszereket szállító férfit tartóztattak le.

MTI Itthon

Lezárták a nyomozást a Molotov-koktélt gyártó férfi ellen

Iratismertetést követően lezárta a nyomozást a Nemzeti Nyomozó Iroda az ellen a 19 éves fiatalember ellen, aki a gyanú szerint Molotov-koktélokat gyártott budapesti lakásában; ellene közveszélyokozás miatt várhatóan vádemelést javasol a rendőrség - közölte a gyanúsított védője.

MTI Világ

Molotov-koktélokat dobtak több belgiumi rendőrőrszobára

Több benzinespalackot dobtak ismeretlenek csütörtökre virradóra a dél-belgiumi nagyváros, Charleroi körzetének rendőrőrszobáira: összesen négy épületet ért támadás, de áldozatok nincsenek. Az elkövetők elmenekültek.

HavariaPress Itthon

Vádemelési javaslat a Molotov-gyár ügyében

Alig egy hét alatt vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendőrség azzal a fiatalemberrel szemben, akiket Molotov-koktélok gyártásának előkészülete miatt fogtak el a nemzeti ünnep előtt.

A fiatalság nevében dicsérte a kormányt egy inkognitós Fidelitas-elnök a HírTV-ben

A fiatalság nevében dicsérte a kormányt egy inkognitós Fidelitas-elnök a HírTV-ben

Szerbiába már szombaton jön egymillió kínai vakcina

Szerbiába már szombaton jön egymillió kínai vakcina

Koronavírus-díjat szednek a lengyel magánegészségügyben

Koronavírus-díjat szednek a lengyel magánegészségügyben