szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A MÁV-START Zrt. annak érdekében, hogy a menetrendszerinti közlekedés helyreállításáig biztosítani tudja utasainak az utazás lehetőségét, a szerződött Volán társaságok és a korábban meghirdetett BKV járataira péntek éjfélig érvényesek a vasúti bérletek - tájékoztatott a személyszállító vasúttársaság közleményében.

Az érintett Volán és BKV járatokon azokat a személyszállító vasúttársaság által kiállított, dolgozók-, és tanulók bérletét, valamint a MÁV arcképes igazolványokat fogadják el, amelyek januárra, februárra, január 2. félhónapra, illetve február 1. félhónapjára érvényesek.

A szerződött Volán társaságok felsorolása, és a BKV vonalak pontos listája a MÁV-START Zrt. hivatalos honlapján a www.mav-start.hu oldalon a sztrájk, utastájékoztatás rovatban olvasható.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Tart a sztrájk a vasútnál, napi 600 milliós veszteség

Kedden folytatódott a VDSZSZ által meghirdetett sztrájk, a MÁV vonalain a hétfőihez hasonlóan alig volt forgalom. A MÁV a sztrájk miatt bírósághoz fordult, a szakminiszter politikai zavarkeltésnek nevezte a munkabeszüntetést.

MTI Itthon

Vasutassztrájk: újabb sikertelen egyeztetési forduló

Eredménytelenül zárult az egyeztetés a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) és a MÁV között a szakszervezet követeléséről és a még elégséges szolgáltatásról. A VDSZSZ délben a MÁV-Starttal folytatja a tárgyalást, majd ezt követően ülésezik a sztrájkbizottság és dönt a további lépésekről.

MTI Itthon

Vasutassztrájk: a Nyugati és a Déli pályaudvar fogadja a vonatokat

Már negyedik napja tart a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) által határozatlan időre meghirdetett sztrájk a MÁV teljes vonalhálózatán, miután szerdán sem született megállapodás a VDSZSZ és a MÁV, illetve a MÁV-START Zrt. között a szakszervezeti követelésekről, valamint az elégséges szolgáltatásokról.

MTI Itthon

A Volánbusz és a BKV a sztrájk idején elfogadja a vasúti bérleteket

A MÁV-START megállapodott írásban a budapesti székhelyű Volánbusz társasággal, illetve szóban a Budapesti Közlekedési Vállalattal (BKV), hogy hétfőtől, a vasutassztrájk idején a budapesti régióban járataikon elfogadják az érvényes dolgozói és tanuló vasúti bérletet - mondta Heinczinger István, a MÁV Zrt. vezérigazgatója vasárnap a fővárosban.

Bejrúti robbanás: emelkedett a halottak száma, kritikus helyzetben a kórházak

Bejrúti robbanás: emelkedett a halottak száma, kritikus helyzetben a kórházak

Karácsony Gergely a cicáját promózza

Karácsony Gergely a cicáját promózza

A gazdagok olyan gyorsan gazdagszanak, hogy nem bírják eljótékonykodni a pénzüket

A gazdagok olyan gyorsan gazdagszanak, hogy nem bírják eljótékonykodni a pénzüket