szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Odébb lökött egy tévés operatőrt Bajnai Gordon egyik testőre az Együtt–PM Szövetség egyéni képviselőjelöltjeinek szombati bemutatója után, amikor a távozóban lévő volt kormányfőt a Sukoró-ügyről kérdezték – közölte a Hír Tv, amely fel is vette az incidenst.

A szombati eseményről távozó Bajnai Gordontól a Hír Tv azt kérdezte, hogy miért az izraeli befektetők és miért nem a magyar állam oldalán tanúskodik a sukorói kaszinóberuházás meghiúsulása miatt indított kártérítési perben.

A volt kormányfő nem reagált, de egyik testőre félrelökte a Bajnai távozását rögzítő operatőrt, majd amikor észrevette, hogy a történteket a Hír Tv operatőre is észlelte, kezével takarta el a kamerát.

A csatorna operatőre rögzítette is az incidenst.

"Mi ezt a kampányt, ami már Magyarországon lényegében folyamatosan folyik, állandó megfélemlített légkörben csináljuk. Minden alkalommal, amikor vidéken vagyunk, szervezett, agresszív tüntetőkkel kell találkoznunk, ami egyébként az ottani embereket rendkívül módon sokkolja. Nyilvánvalóan ez a cél" – reagált a Hír Tv szerint a történtekre Szelényi Zsuzsanna, az Együtt 2014 elnökségi tagja.

"A bajai kampány olyan elképesztő agresszív körülmények között és olyan megfélemlítő módszerekkel zajlott, ami soha nem volt még Magyarországon, és ez az a kontextus, amiben mi élünk. Előfordul időnként, hogy védelemre szorulunk" – tette hozzá az Együtt 2014 elnökségi tagja.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Fauci: December elejére kiderül, van-e hatásos koronavírus elleni oltás

Fauci: December elejére kiderül, van-e hatásos koronavírus elleni oltás

A washingtoni tárgyalás után is folytatódott a harc Hegyi-Karabahban

A washingtoni tárgyalás után is folytatódott a harc Hegyi-Karabahban

Már a Horthy-rendszerben elárasztotta Budapestet a kokain

Már a Horthy-rendszerben elárasztotta Budapestet a kokain