szerző:
hvg.hu

A Kalocsai Fegyház és Börtönben tölti büntetését az a tatai asszony, aki elkábította, majd 108 késszúrással megölte nyolcéves kislányát három és fél évvel ezelőtt. Á. Anikó jelenleg – a kaposvári Szita Bence gyilkosának halála óta – az egyetlen olyan női rab Magyarországon, aki biztosan élete végéig rács mögött marad.

A nő a kihallgatásán annyit mondott, nem volt magánál, amikor a szörnyűség történt. A bíróságon az utolsó szó jogán azt állította, hogy nagyon szerette Laurát, és képtelen felfogni a történteket. A bíróság jogerősen tényleges életfogytiglanra ítélte a nőt, aki így feltételesen sem bocsátható soha szabadon.

A nő Kalocsán raboskodik - írja a 24.hu.

Nagyon nehezen viselte, hogy bekerült. Több fegyelmit kapott, volt egy öngyilkossági kísérlete is. Ezután a börtön pszichológusa foglalkozott vele, ami úgy tűnik, hogy jót tett neki. Mostanra beletörődött a megváltoztathatatlanba, elfogadta, hogy az élete végéig rács mögött marad. Egy háromfős zárkában van elhelyezve, jó a kapcsolata a cellatársaival. A szörnyűség után teljesen megszakította a kislány apja vele a kapcsolatot. De a családtagjai közül sem látogatja már senki – mondta el a lapnak a nő ismerője.

Jelenleg betanított munkásként, nyomdai előkészítőként dolgozik. Borítékokat, dobozokat hajtogat. Elégedettek vele odabent, mert az utóbbi időben több dicséretet is kapott.

18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Hírcsárda: Soros ellen küzd majd Süsü

Hírcsárda: Soros ellen küzd majd Süsü

Brüsszel figyelmeztet: a letelepedési kötvények veszélyesek

Brüsszel figyelmeztet: a letelepedési kötvények veszélyesek

A Pennynél lehet 400 órát túlórázni

A Pennynél lehet 400 órát túlórázni

Itt az első videó a Xiaomi összehajtható telefonjáról, és csodás érzés nézni

Itt az első videó a Xiaomi összehajtható telefonjáról, és csodás érzés nézni

Közel 1,5 milliárdért hirdet idén az MNB

Közel 1,5 milliárdért hirdet idén az MNB

Budapest az európai sportfőváros, el is megy rá 200 millió forint

Budapest az európai sportfőváros, el is megy rá 200 millió forint