szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az ajtót feszegette, amikor jött a meglepetés.

Hónapokon keresztül járta az újbudai lakásokat és garázsokat a 48 éves B. István, hogy értékes vagy annak vélt tárgyakat lopjon. Január 8-án azonban nem volt szerencséje: véletlenül éppen egy rendőr otthonába próbált betörni.

A Police.hu azt írja, a tolvaj bement egy újbudai ház garázsába, de nem talált olyan tárgyat, amit ellophatott volna, ezért megpróbált bejutni a házba is. Az ott lakó szolgálaton kívüli rendőr azonban felébredt a zajra, és észrevette, hogy valaki próbálja kinyitni az ajtót.

A tolvaj hirtelen szembe találta magát a rendőrrel, ezért megpróbált elmenekülni, de nem járt sikerrel. A rendőr utánaszaladt, és kollégái kiérkezéséig visszatartotta az elkövetőt. A rendőrök B. Istvánnál különböző szerszámokat, gumikesztyűket, valamint zseblámpákat is találtak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a férfit lopási kísérlet miatt gyanúsítottként hallgatták ki, amely során megállapították, hogy B. István 2018 augusztusa és decembere között Budapest XI. és XXII. kerületében 20 házból, társasházból, tárolóból, illetve garázsból lopott. A férfi többnyire olyan épületekbe ment be, ahol nyitva volt az ablak, nem volt bezárva az ajtó, vagy még a kulcs is benne volt az ajtóban. B. István az újbudai ingatlanokból szerszámokat, szerszám- és barkácsgépeket, rollereket, könyveket és szeszes italokat lopott.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
"Egy járvány idején osztozunk a hülyeség kockázataiban"

"Egy járvány idején osztozunk a hülyeség kockázataiban"

A fejtetvekkel is kibabrált, hogy a járvány alatt kevesebb a közös szelfizés

A fejtetvekkel is kibabrált, hogy a járvány alatt kevesebb a közös szelfizés

I. János Károly volt király elhagyja Spanyolországot

I. János Károly volt király elhagyja Spanyolországot