szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az EPP frakcióvezető három kéréséből egy teljesül.

Üdvözölte Manfred Weber, hogy a kormány ígéretet tett az EU-ellenes plakátok lecserélésére – az Európai Néppárt EP-frakciójának vezetője erről Varsóban beszélt a Reuters tudósítása szerint. Weber, aki nemrég feltételekhez kötötte, hogy a Fidesz megőrizhesse tagságát a Néppártban, most azt közölte: a plakátok lecserélésével a kormány teljesítette egyik kérését.

Weber a hét elején három dolgot kötött ki: az egyik a kampány leállítása, a másik az, hogy kérjen bocsánatot az EPP tagpártjaitól (amelyeknek egy részét hasznos idiótának nevezte a miniszterelnök), illetve, hogy biztosítsa a CEU megmaradását Budapesten.

A plakátok lecserélését Gulyás Gergely is megerősítette a Kormányinfón, a Jean-Claude Juncker európai bizottsági elnököt és Soros Györgyöt az EU migrációs politikájával kapcsolatos vádakkal ábrázoló plakátok helyét a kormány családpolitikájával kapcsolatos hirdetések veszik át.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Halálra gázoltak egy gyereket Eperjes közelében

Halálra gázoltak egy gyereket Eperjes közelében

Itt az idő, hogy Paul McCartney emlékiratokat írjon

Itt az idő, hogy Paul McCartney emlékiratokat írjon

Mostantól nagyobb akkumulátor kerül a hibrid Audikba

Mostantól nagyobb akkumulátor kerül a hibrid Audikba