szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A polgárőrök tetten érték a párost, jelentették a rendőröknek, akik lecsaptak.

A rendőrségre polgárőrök tettek bejelentést június 1-jén 22 óra 40 perckor arról, hogy a péri hulladékudvar közelében két tolvajt tartanak vissza, akik lopni akartak onnan. A helyszínen a rendőrök megállapították, hogy egy nő és egy férfi a helyi hulladékudvarhoz hajtottak autóval, ahonnan – a kerítést megrongálásával – fémhulladékot loptak, aminek egy részét már a kocsijukba bepakolták, egy másik részét pedig kupacba rakva halmozták fel a földön.

Kiderült, tettük közben zavarta meg őket a helyi polgárőrség két munkatársa, akik értesítették a rendőrséget. A járőrök elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 28 éves bakonyszentlászlói férfit, valamint a 32 éves pannonhalmi nőt, majd mindkettőjüket lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

(Kép és információ: Rendőrség)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kováts Adél vezetheti tovább a Radnóti Színházat

Kováts Adél vezetheti tovább a Radnóti Színházat

Ráerősít a hulladékgazdálkodásra a Mol

Ráerősít a hulladékgazdálkodásra a Mol

Önmagát mindig is szomorú zenésznek tartotta – Balázs Fecóra emlékezünk

Önmagát mindig is szomorú zenésznek tartotta – Balázs Fecóra emlékezünk