szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A BKK légkondicionált, alacsonypadlós pótlóbuszokat ígért, és a metrókat ajánlja helyettesítőnek.

Örömhírt közölt a BKK Facebook-oldala: "Holnaptól a Margit körút Széna tér és Török utca közötti szakaszán is elkezdődnek a 4-es és a 6-os villamos nyári felújítási munkái!"

Ez azt jelenti, hogy a Dél-Buda és Corvin-negyed közötti villamospótlás mellett ezen a részen is pótlóbuszok járnak majd.

"Holnaptól szerda estig az Oktogon és a Corvin-negyed között, ezt követően csütörtöktől pedig a Margit híd, budai hídfő és a Corvin-negyed között közlekedik a 4-6-os villamos; eközben a nagykörúti vonal mindkét végén alacsonypadlós, légkondicionált villamospótló buszokkal lehet utazni, amelyek gördülékeny haladását buszsáv és további forgalomtechnikai intézkedések segítik."

A felújítás érinti a 17-es villamos vonalát is, szombattól szintén rövidített útvonalon, a Savoya Park és a Széll Kálmán tér között jár.

A felújítás ideje alatt az Észak-Budáról a belváros felé utazóknak az M2-es metró, Dél-Buda felől a belvárosba utazóknak pedig az M4-es metró használatát ajánlja a BKK.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
3D-nyomtatóval készítette el saját óriásszobrát az ismert youtuber

3D-nyomtatóval készítette el saját óriásszobrát az ismert youtuber

A SZFE-kancellár szerint fogy a hallgatók lelkesedése

A SZFE-kancellár szerint fogy a hallgatók lelkesedése

Petíció indult az iskolák bezárásáért

Petíció indult az iskolák bezárásáért