szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy terjesztőt még keresnek a nyomozók.

A rendőrök, miután bűnügyi információ vetődött fel arra, hogy egy több főből álló társaság kábítószert árul Budapesten, ellenőriztek egy autóst Zuglóban. A kocsijában egy táskában több mint 11 kilogramm kábítószergyanús anyagot találtak, ezért elfogták és előállították a sofőrt, a 49 éves gödi K. Oszkárt. A férfit kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd több helyen, Budapesten és Pest megyében is kutatást tartottak.

A kutatások során kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki három budapesti férfit, a 26 éves M. Józsefet, a 25 éves D. Zsoltot és a 32 éves K. Norbertet, a 34 éves érdi Cs. Zoltánt és a 36 éves gödi P. Pétert. Az öt terjesztő lakásán és autójában összesen több mint 21 kilogramm kábítószergyanús anyagot, ötmillió forintot, valamint a kábítószer porciózásához szükséges eszközöket találtak és foglaltak le.

A lefoglalt kábítószer piaci értéke közel 28 millió forint.

A nyomozók 12 autót, egy teherautót, egy motorkerékpárt, egy motorcsónakot és három kerékpárt is lefoglaltak.

A hat terjesztőt a őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatásukat. Ezt az illetékes bíróság K. Oszkárra és Cs. Zoltánra vonatkozóan el is rendelte.

A társaság hetedik tagja, a 28 éves budapesti Sallai Dániel György ellen elfogatóparancsot adtak ki, őt a nyomozók jelenleg is keresik.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
És akkor a kasszások már többet nézik az órát, mint az árut

És akkor a kasszások már többet nézik az órát, mint az árut

Egy új randiappban fotók helyett hang alapján dönthetünk

Egy új randiappban fotók helyett hang alapján dönthetünk

Vasrúddal próbáltak pénzt szerezni egy nyíregyházi ATM-ből

Vasrúddal próbáltak pénzt szerezni egy nyíregyházi ATM-ből