szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Rogán Cecília, Borkai Zsolt, Gyurcsány Ferenc, Tiborcz István és a két Orbán: Ráchel és Viktor – 2019-ben is nagyszerű csapat gyűlt össze a HVG címlapjain. Egy ideig az utcán is láthatták őket, de aztán a hatalom úgy gondolta, ez nem annyira szerencsés, tehát letiltotta a lapot a hirdetőoszlopokról. Mondták, kell a helynek másnak, aztán többszörösen kiderült: valójában semminek. Csak a HVG ne legyen ott. Ami azt jelenti, hogy zavarta őket, tehát jó. Mi most kiválasztottuk az év 51 címlapjából azokat, amelyek nekünk a legkedvesebbek voltak, annak eldöntését azonban, hogy melyiknél sült el legjobban a címlapteam keze, az olvasókra bízzuk. Szavazzon!

Loading...

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!