szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A portál és a helyettes államtitkár teljesen máshogy emlékszik egy esetre.

„Hol bújtatják a 22 éves helyettes államtitkárt?” címmel jelentetett meg egy cikket az Index, amelyben arról írtak, hogy szinte lehetetlen megszólaltatni Rácz Zsófiát, mivel az újságírók csak utólag értesülnek a hivatalos megjelenéseiről.

Később a helyettes államtitkár egy Facebook-posztban reagált, azt írta:

Azért van abban valami szép, hogy amikor a cikket jegyző újságíró Győrben szemtől szemben állt velem és megkérdeztem, hogy van-e kérdése, ott furcsa módon hirtelen egy sem jutott eszébe."

A portál azt írja, ilyen párbeszéd nem zajlott le a helyettes államtitkárral. Felelevenítették a találkozót, és a történetet komment formájában meg is osztották Rácz Zsófia Facebook-oldalán. A helyettes államtitkár azonban törölte a kommentet. Később a felhasználók újra linkelték az írást, de azokat is kiirtotta az admin.

Szerdán már nem is tudott kommentelni az Index, mivel a portált letiltották Rácz Zsófia oldaláról. Lájkolni sincs lehetőségük a bejegyzéseket, meg tudják viszont osztani a helyettes államtitkár bejegyzéseit.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Milliós tételben árulják az Astrazeneca vakcináját kormányoknak a feketepiacon

Milliós tételben árulják az Astrazeneca vakcináját kormányoknak a feketepiacon

Egy hét alatt 42 fokkal ugrott meg a hőmérséklet Németországon

Egy hét alatt 42 fokkal ugrott meg a hőmérséklet Németországon

50 év után visszatér a Ferrari a Le Mans-i 24 órásra

50 év után visszatér a Ferrari a Le Mans-i 24 órásra