szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A magunk részéről azt ígérjük, hogy a hvg.hu látogatói, a hvg360 és a HVG hetilap előfizetői megtalálnak nálunk minden fontos információt a jelenlegi helyzetről, miként olyan olvasnivalót is, ami segít átvészelni a bezártság napjait.

Minden rendben lesz
Annyi baljós hír van manapság, hogy mindenki vár valami jobbra, biztatóra. Így vagyunk ezzel mi is: nem dobja fel sem a home office-ban, sem a szerkesztőségben ülő újságírót a helyzet, amikor jóformán csak bajokról szóló információkat kap. Pedig van azért olyan is, aminek örülni lehet, ami megnevettet, vannak remek kezdeményezések, példaértékű kiállások. Ezeket gyűjtjük ebben a cikksorozatban.
Friss cikkek a témában

Ezerszer futhattak már bele mindannyian az elmúlt hetekben a felhívásba: maradjanak otthon! Leírtuk mi is számtalan cikkünkben, és – megannyi magyarországi napilappal és online újsággal együtt – továbbra is csak erre tudjuk biztatni azon olvasóinkat, akik megtehetik. Hisszük, hogy a jelenlegi helyzetben ezzel tudják leginkább óvni saját és szeretteik egészségét, de ezzel vigyáznak azokra az ismeretlenekre is, akikkel véletlenül kerülnének kapcsolatba.

A magunk részéről azzal tudunk segíteni a furcsa időszak minél zökkenőmentesebb átvészelésében, hogy tesszük a dolgunkat.

Oldalainkon, a hvg.hu-n és a hvg360-on, valamint a HVG hetilapban megtalálnak minden szükséges, és reményeink szerint pontos információt a járványhelyzet alakulásáról, olvashatnak arról, milyen közös gondolkodás indult a gazdasági kilábalásról, ha már nagyon vágynak valami pozitívra, akkor találnak kifejezetten „jó hír”-válogatást, és persze készítünk olyan anyagokat, amelyek egyszerűen abban segítenek, hogy néha kicsit feledjék ezt az egész felfordulást.

Szóval, itt vagyunk, és reméljük, hogy Önök meg otthon. Meg persze velünk.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!