szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A tűzoltók eloltották a tüzet, jelenleg az utómunkálatok zajlanak.

Tűz keletkezett egy lakóház egyik helyiségében Budapest VIII. kerületében, a Koszorú utcában, közölte a katasztrófavédelem.

A tűzesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat. Az egységek jelenleg az épület átszellőztetését és az utómunkálatokat végzik.

A helyszínen tartózkodók közül többen is azt mondták, hogy egy robbanásszerű hangot hallottak, később mindenkit elküldtek a ház közeléből.

Olvasónk arról számolt be, hogy a rendőrök arra hivatkoztak, hogy mérgező anyagok vannak az épületben, ezt azonban hivatalosan még egyik hatóság sem erősítette meg.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!