szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Emberölés kísérletével gyanúsítanak egy nőt, aki felgyújtotta a házát, miközben az élettársa bent volt. Az égő házból a környékbeliek mentették ki a férfit.

Vasárnap este riasztották a tűzoltókat és a rendőröket, mert Mányban kigyulladt egy lakóház, a földszintje lángokban állt. A police.hu híre szerint az oltáskor a helyszínen tartott adatgyűjtés során felmerült a gyanú, hogy szándékos gyújtogatás történt, és azzal kapcsolatba hozható a ház tulajdonosa, egy 54 éves nő, akit a rendőrök elkezdtek keresni.

A közelben lakók a rendőröknek elmondták, hogy azonnal az égő házhoz mentek, és a garázsból kimenekítették a nő élettársát, egy mozgásképtelen idős férfit.

Másnap reggel az asszony Balatonvilágosról tárcsázta a segélyhívót, és elmondta, hogy szeretné feladni magát, mert előző este felgyújtotta mányi otthonát.

©

A rendőrök a nőt őrizetbe vették, majd védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés kísérlete miatt indított büntetőeljárásban kihallgatták gyanúsítottként. A nő a vallomásában elmondta, hogy élettársa gyermekével fennálló haragos viszonya miatt döntött úgy, hogy egy bicskei töltőállomáson benzint vásárol, amit a ház két szintjén szétlocsolt, majd meggyújtott. Mikor látta a tüzet fellobbanni, távozott az égő házból.

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Emberölést tervező gyújtogatót tartoztattak le Miskolcon

Egy hónapra elrendelte a Miskolci Járásbíróság annak a nőnek a letartóztatását, aki a gyanú szerint szándékosan felgyújtott egy miskolci családi házat, hogy a lakókat megölje – tájékoztatta a bíróság az MTI-t szombaton.

Kiderült, mi Erzsébet királynő kedvenc filmje

Kiderült, mi Erzsébet királynő kedvenc filmje

Németországban már a nyitás előtt is lehet néhány terméket venni az Aldikban

Németországban már a nyitás előtt is lehet néhány terméket venni az Aldikban

Vidnyánszky az SZFE diákjainak: Szakmainak nevezett érvekkel manipulálják őket

Vidnyánszky az SZFE diákjainak: Szakmainak nevezett érvekkel manipulálják őket