szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Pénteken házasodott újra Rogán Antal volt felesége, ezt követően történt a baleset.

Múlt kedden leánybúcsút tartott, pénteken pedig férjhez is ment Rogán-Gaál Cecília (aki tavaly novemberben vált el Rogán Antaltól, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjétől, erről részletesen itt írtunk) Szendrei Dánielhez, a jelenleg első számú magyar teniszező, Balázs Attila személyi edzőjéhez.

A 24.hu azt írja, a lagzit Tihanyban tartották, Mészáros Lőrinc egyik éttermében, az eseményen pedig a hazai teniszélet több ismert alakja is részt vett. Köztük a 30 éves Borsos Olivér volt első osztályú teniszező is, Borsos Attila és Szabó Edina korábbi válogatott kézilabdázók fia, aki egy ideje sportpszichológusként dolgozott.

A 24.hu hivatalosan meg nem erősített információja szerint Borsos az esküvő után a tihanyi szállásra hazaérve azzal szembesült, hogy a lagzi helyszínén felejtették a kulcsot. A barátnője visszament a kulcsért, de közben Borsos valószínűleg megpróbált bemászni az első emeleti szobába, de leesett, a barátnője talált rá.

A lap szerint a férfi állapota súlyos, Budapesten ápolják kórházban, és a következő 72 óra dönti el a sorsát.

A baleset körülményeiről és a sérült állapotáról megkérdezték az Országos Mentőszolgálatot, de nem adtak tájékoztatást. Keresték a rendőrséget is, kérdéseikre a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ezt írta:

a július 25-én hajnalban egy tihanyi szálláshelynél történt baleset kapcsán idegenkezűségre és kábítószer-fogyasztásra utaló adat nem merült fel a helyszínen, így rendőri eljárás nem indult.

*

Frissítés, 2020. 07. 28. Cikkünk eredeti verziójában az szerepelt, a baleset az esküvőn történt, de valójában az esküvő után, cikkünket korrigáltuk.

Kép: az étterem kívülről / Facebook

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Felhőkarcoló, NER-erkély és gigastadion: így változott meg 10 év alatt Budapest látképe

Felhőkarcoló, NER-erkély és gigastadion: így változott meg 10 év alatt Budapest látképe

Michelle Obama tabukat döntöget

Michelle Obama tabukat döntöget

Karácsony Gergely kitűzte a szivárványos zászlót a Városházára

Karácsony Gergely kitűzte a szivárványos zászlót a Városházára