szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A járványveszély miatt óvatosabbak az intézmények.

Koronavírus-világjárvány
A második hullámra készül a világ, miután számos országban újra megemelkedett a koronavírussal fertőzöttek száma. A 2019 végén kitört világjárvány már eddig is több százezer beteg halálát okozta, a gazdasági károk pedig felbecsülhetetlenek. Igyekszünk mindenről tájékoztatni olvasóinkat, tartsanak velünk, olvassák cikksorozatunkat.
Friss cikkek a témában

Nagy a bizonytalanság az egyetemeken, kollégiumokban, hogy hagyományos módon kezdődhet-e a tanév szeptemberben – hangzott el a szerdai RTL Híradóban.

A budapesti ELTE-n visszatérnének a normál oktatásra, és csak a nagy létszámú előadásokat tartanák online. Ezzel szemben a Corvinuson még nem döntöttek.

A Híradó szerint a kollégiumok már meghirdették a helyeiket, de az még kérdéses, hogy a diákok beköltözhetnek-e. Valószínűleg gólyatáborok és kollégiumi beköltözős bulik sem lesznek idén.

Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár szerdán az állami tévében azt mondta: arra készülnek, hogy hagyományos keretek között kezdődik a tanév.

Ha viszont kell, helyben más intézkedéseket is bevezethetnek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Karddal ment a házhoz, mert megharagudott egy Facebook-poszt miatt

Karddal ment a házhoz, mert megharagudott egy Facebook-poszt miatt

Spiegel –  A németeknek is kínos, hogy tankjukkal pózolt a Kárpátia

Spiegel – A németeknek is kínos, hogy tankjukkal pózolt a Kárpátia

Kihúzták a hatos lottó számait

Kihúzták a hatos lottó számait