szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A csatorna most először tudta megszólaltatni a helyettes államtitkárt a decemberi kinevezése óta.

Többszöri megkeresés után végül sikerült megszólaltatnia az RTL Híradónak Rácz Zsófia helyettes államtitkárt, akit törvénymódosítással neveztek ki néhány hónapja, hogy az ifjúságpolitika és esélyteremtés területén dolgozzon.

Rácz a csatornának azt mondta, "azt az elvet vallom, hogy akkor nyilatkozok, akkor beszélek valamiről, miután már valamit letettem az asztalra. Jelenleg még a munkafázis zajlik". A helyettes államtitkár szabadkozott is a műsorban, mint mondta, sajnálja, hogy ha ebből volt félreértés, "de ahogy most is, bármikor nagyon szívesen" válaszol.

A csatorna rögtön meg is kérdezte tőle, hogyan kommentálná, hogy a kormánypárt törvényt módosított, hogy kinevezzék, mire Rácz közölte: "nekem nagyon erős küldetéstudatom van azzal kapcsolatban, hogy a fiatalok hangját képviseljem, az ő hangszórójuk legyek".

Ezután, hogy a riporter jelezte, nem adott választ a feltett kérdésre, Rácz Zsófia elsétált.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Félgőzzel megy majd a Wizz Air októberben

Félgőzzel megy majd a Wizz Air októberben

A Samsungnak ez a megoldása az újfajta mobilok képernyőjének nagy problémájára

A Samsungnak ez a megoldása az újfajta mobilok képernyőjének nagy problémájára

Újabb 12 áldozata van a járványnak, 950 új fertőzöttet találtak

Újabb 12 áldozata van a járványnak, 950 új fertőzöttet találtak