szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A férfi börtönben is ült, szabadulása után rögtön szobát foglalt.

A rendőrség elfogta azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy magát mentősnek kiadva országszerte károsított meg szállásadókat.

A hatóság honlapján azt írja, hogy a férfi egy internetes oldalon foglalt szobákat, majd mindenhonnan a foglalás lejárta előtt és fizetés nélkül távozott.

Gyulára, egy apartmanházba január 6-án érkezett három napra. A szolgáltatást nem fizette ki, ezért az apartman üzemeltetője január 13-án feljelentést tett. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei egy hét alatt elfogták az utazgató férfit, január 21-én hajnalban a Pest megyei Nagykátáról, egy panzióból állították elő.

A 28 éves férfi a legtöbbször mentősnek adta ki magát és az elmúlt hónapokban a gyanú szerint öt megyében követett el bűncselekményeket. Tavaly szeptember 24-én szabadult a börtönből és már azon a napon is foglalt szobát. Általában lopott mentőskabátban jelent meg az interneten lefoglalt szálláshelyeken. Gyakran útközben, vonatról intézte a foglalásokat úgy, hogy kölcsönkérte utastársai telefonját. Arra hivatkozott, hogy a munkája miatt, hivatalos ügyben utazik, ezért tudott szobákat foglalni. Mindenhonnan fizetés nélkül távozott és több helyről lopott is, televíziókat, kulcsokat vitt el.

A férfit a rendőrök csalás és lopás miatt vették őrizetbe.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hogyan éljünk együtt a fájdalmas érzéseinkkel?

Hogyan éljünk együtt a fájdalmas érzéseinkkel?

A NASA is beszáll az elektromos repülőgépekbe

A NASA is beszáll az elektromos repülőgépekbe

Parkolási pályára állt a kínai Mars-szonda, előkészíti a májusi landolást

Parkolási pályára állt a kínai Mars-szonda, előkészíti a májusi landolást