szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

"Elég gáz" a kormány teljesítménye - értékel a DK elnöke.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

Videoüzenetben reagált a hétvégi oltási káoszra Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, a Demokratikus Koalíció elnöke a Facebookon.

Gyurcsány felidézte a 74 ezer ember oltásáról szóló szándékokat, a kampány lefújását, visszavonását és a mégis megkezdett oltásokat, majd úgy minősítette a kormány teljesítményét: elég gáz.

Ezután a le nem hívott, Magyarországnak járó Moderna vakcinákról beszél, amelyeket "elvittek a franciák, a németek, a dánok", mi meg "hoppon maradtunk, mert a kormány ügyeskedik más vakcinákkal". Ez még inkább gáz - mondta Gyurcsány.

"A kormány egészen teszetosza módon viselkedik", fogalmazott a DK elnöke, megemlítve, hogy tudna erősebb szavakat használni, mert neki ehhez van szókincse. Ami történt, az közös szégyenünk, de nem közös hibánk, hanem Orbán Viktoré, aminek mi fizetjük az árát - fejeződik be a rövid videó.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Magyarországi támogatásból mentik meg a tacsi református templom mennyezetét

Magyarországi támogatásból mentik meg a tacsi református templom mennyezetét

Strandon szállt le egy II. világháborús repülő – videó

Strandon szállt le egy II. világháborús repülő – videó

Emmi: Elrendelhető rendkívüli szünet, ha kevés diák jelenik meg az iskolában

Emmi: Elrendelhető rendkívüli szünet, ha kevés diák jelenik meg az iskolában