szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Két új videóval jelentkezett a miniszterelnök.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

Folytatta újszerű kampányát Orbán Viktor, melynek keretében a Facebookra tölt fel Vakcinainfó néven rövid videókat.

Vasárnap két anyag is felkerült az oldalára, az elsőben megismételte, hogy nehéz időszak elé nézünk, de egyből megnyugtatott mindenkit, hogy senkit sem hagynak az út szélén. Majd elismételte, hogy 50 százalékos bértámogatást adnak a nehéz helyzetbe került ágazatoknak, de a munkáltatói járulékot sem kell fizetni márciusban, ahogy az állami vagy önkormányzati ingatlan után sem kell bérleti díjat fizetni, a katásoknak pedig elengedik az adójukat.

A második videóban arról beszélt, hogy fontos a nemzeti konzultáció, ezért mindenkit biztatott, hogy vegyen részt benne, hiszen akik részt vesznek benne, azok döntenek olyan kérdésekben, hogy például milyen kedvezmény járjon a már beoltottaknak, ám a szabályok mindenkire vonatkoznak majd.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Akkor jött az újabb gyárbezárás, amikor még az előzőt sem heverte ki Ózd

Akkor jött az újabb gyárbezárás, amikor még az előzőt sem heverte ki Ózd

Nyáron megjelenik Prince eddig kiadatlan albuma

Nyáron megjelenik Prince eddig kiadatlan albuma

Vizsgálat indult a Facebooknál a magyar politikusok elérésének csökkenése miatt [frissítve]

Vizsgálat indult a Facebooknál a magyar politikusok elérésének csökkenése miatt [frissítve]