szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Koronavírus-fertőzés miatt meghalt Kerezsán László, pilisi DK-s önkormányzati képviselő, a DK választókerületi alelnöke.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

A koronavírus nem csillapodik, tovább szedi áldozatait, mi pedig újra barátot gyászolunk - áll a Demokratikus Koalíció közleményében, amelyben bejelentették Kerezsán László halálát.

Hozzáteszik, hogy "Laci is kezdetek óta velünk volt, igazi demokrataként szolgálta közösségét és hazáját". A DK részvétét fejezi ki a képviselő családjának.

Március végén Penz András, a Pest megyei 6. választókerület volt DK-s elnöke, a Demokratikus Koalíció Pest megyei és kistarcsai önkormányzati képviselője halt meg koronavírusban, előtte pedig Gyűrüs Károly, a DK tatai önkormányzati képviselő-testületének tagja hunyt el, szintén koronavírus-fertőzés miatt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!